dijous, 3 de juliol del 2008

TONI GARCIA per sempre!!! (descansa en pau)

Toni Garcia (foto extreta del blog del Club Triatló Granollers)

(en castellano al final)
Després de 3 dies lluitant entre la vida i la mort, no ha pogut ser, i la cursa més important, la de la vida, l'ha acabat abans d'hora. Costa de creure i d'entendre, però en Toni Garcia és mort.

El diumenge passat, després de còrrer durant poc més de 5 hores, en el triatló "B" de Banyoles, en Toni va patir un desfalliment, seguit d'una aturada cardio-respiratòria. El van atendre allà mateix i posteriorment va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on estava en coma induït fins avui.

En Toni em devia passar a la part final de la cursa, jo vaig arribar 11 minuts més tard. Després d'un llarg dia d'esforç, patiment i calor, només creuar la línia de meta, no podia amb la meva ànima, vaig buscar una ombra i em vaig estirar al terra, uns metres més enllà d'on estava en Toni, i on poc després va començar a perdre la vida. Mentres estàvem parlant amb l'Òscar i en Jordi, vam començar a veure la gent com demanava de seguida assistència, i com després a l'ambulància l'estavan reanimant. La situació era molt delicada, i vam marxar d'allà espantats i amb un "shock" al cos. Al vespre, em vaig poder enterar que estava en coma induït, i en situació greu. I avui, la notícia més trista

No deixo de pensar que això ens podia haver passat a qualsevol de nosaltres. Avui tots som Toni Garcia
Una sincera abraçada a tota la seva família, amics i companys del Club Triatló Granollers, en aquests moments tan difícils

********

Después de 3 días luchando entre la vida y la muerte, no ha podido ser, y la carrera más importante, la de la vida, la ha acabado antes de lo esperado. Cuesta creerlo y entenderlo, pero Toni Garcia ha muerto.

El pasado domingo, después de correr durante poco más de 5 horas, en el triatló "B" de Banyoles, Toni sufrió un desmayo, seguido de una parada cardio-respiratoria. Lo atendieron allí mismo y posteriormente fue trasladado al Hospital Josep Trueta de Girona, donde estuvo en coma inducido hata hoy.

Toni me debió pasar en la parte final de la carrera a pie, yo llegué 11 minutos más tarde. Después de un día largo de esfuerzo, sufrimiento y mucho calor, solo cruzar la línea de meta, no podía con mi cuerpo, busqué una sombra y me estiré en el suelo, unos metros más allá de dónde estaba Toni, y poco después empezó a perder la vida. Mientras estaba hablando con Oscar y Jordi, empezamos a ver gente como pedía enseguida asistencia médica, y como después lo estaban reanimando en la ambulancia. La situación era muy delicada, y nos marchamos de allí asustados y con el cuerpo en "shock". Por la tarde, me pude enterar que estaba en coma inducido, y en situación grave. Y hoy, la noticia más triste.

No dejo de pensar que eso nos podía haber pasado a qualquiera de nosotros. Hoy todos somos Toni Garcia.
Un sincero abrazo a toda su familia, amigos y compañeros del Club Triatló Granollers, en estos momentos tan difíciles

Blog del Club Triatló Granollers: http://clubtriatlogranollers.blogspot.com/
Posted by Picasa